E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 21 Haziran 2022 #1 Merhaba, gece yatarken GTA 5 yükleyeceğim fakat PSU çok sesli çalışıyor. Sessiz çalışması için ne yapabilirim?
Merhaba, gece yatarken GTA 5 yükleyeceğim fakat PSU çok sesli çalışıyor. Sessiz çalışması için ne yapabilirim?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 Evir dedi: Merhaba, gece yatarken GTA 5 yükleyeceğim fakat PSU çok sesli çalışıyor. Sessiz çalışması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alın
Evir dedi: Merhaba, gece yatarken GTA 5 yükleyeceğim fakat PSU çok sesli çalışıyor. Sessiz çalışması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alın
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 21 Haziran 2022 #3 mustafaakdag dedi: Güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alın Genişletmek için tıkla... Aldım şuan ama hala sesli
mustafaakdag dedi: Güç seçeneklerinden güç tasarrufuna alın Genişletmek için tıkla... Aldım şuan ama hala sesli
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #4 Sistem parçalarını ve PSU modelini ayrıntılı yazabilir misin?
E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 21 Haziran 2022 #5 Okan Demiray dedi: Sistem parçalarını ve PSU modelini ayrıntılı yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistem yazsamda bişey değişmicek ben sadece gece sessiz çalışmasını istiyorum zaten oyun indireceğim için
Okan Demiray dedi: Sistem parçalarını ve PSU modelini ayrıntılı yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistem yazsamda bişey değişmicek ben sadece gece sessiz çalışmasını istiyorum zaten oyun indireceğim için
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #6 Evir dedi: Sistem yazsamda bişey değişmicek ben sadece gece sessiz çalışmasını istiyorum zaten oyun indireceğim için Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim sana kolay gelsin o zaman.
Evir dedi: Sistem yazsamda bişey değişmicek ben sadece gece sessiz çalışmasını istiyorum zaten oyun indireceğim için Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim sana kolay gelsin o zaman.