@Gfyt hocam sizce dedigim bilesenlere 700W bir PSU yeter mi? Kasa da bulamadim pek duzgun o yuzden butcesine uydurmaya calisiyorum.
5070 serilerine 700W yetecegini dusunebilir miyiz buradan?Bu fiyata, kasa PSU beraber bulmak zor. Kasa güzel ama PF700 pek güven vermiyor. Guru3D'de geçen hafta bir yazı çıkmıştı, 5000 serisi güç tüketimi hakkında, sızıntı diyorlar tabii ne kadar doğru olduğu meçhul ama her modelde 16 pin bağlantı olduğu ve bazılarında da güç artışı olduğu ifade ediliyor. Çok arada kaldım ama bu bütçede de bir ikili öneri bulamadım.
Bu arada ilgili link;
NVIDIA GeForce RTX 5000 Series TDPs Leak, All get a 16-Pin Connector
Seasonic, a manufacturer of power supplies, recently updated its online wattage calculator to include the NVIDIA GeForce RTX 50 Series, codenamed Blackwell. This update revealed the thermal design power (TDP) for several models in the series, although NVIDIA has not officially released these...www.guru3d.com
5070 serilerine 700W yetecegini dusunebilir miyiz buradan?
Eğer değerler doğru ise yeterli olur.
Egzoz fani yokmus sanirim hocam sıkıntı çıkarmaz mı? Egzoz icin uygun fan oneriniz var mi? DRGB sanirim ama arkadas goz onunde olmayacak sistem zaten diyor pek sıkıntı etmez sanirim.
P360A önermenizin sebebi nedir hocam? Ben de merak ettim.
P360a önermenizin sebebi nedir hocam? Ben de merak ettim.
Dark Maxima acilmiyor hocam linki.
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
Dark Maxima kaliteli bir kasa öneririm. Böyle tam dengeli oldu. PSU olarak milim daha çıkabilirseniz şu: