PSU dahil 4-5 bin TL'ye kasa önerisi

Bütçe
4000-5000TL
Bu fiyata, kasa PSU beraber bulmak zor. Kasa güzel ama PF700 pek güven vermiyor. Guru3D'de geçen hafta bir yazı çıkmıştı, 5000 serisi kartların güç tüketimi hakkında, sızıntı diyorlar tabii ne kadar doğru olduğu meçhul ama her modelde 16 pin bağlantı olduğu ve bazılarında da güç artışı olduğu ifade ediliyor. Çok arada kaldım ama bu bütçede de alternatif bir ikili öneri bulamadım.

Bu arada ilgili link;

5070 serilerine 700W yetecegini dusunebilir miyiz buradan?

Eğer değerler doğru ise yeterli olur.
Şu iki modeli buldum. Lander 500 fiyatina gore cok iyi duruyor. 800W PSU bile takılabilir. 2800TL'ye yine Performance GD var.
Ancak kasa kalitesi vs. hakkinda detayli bilgim yok. Diger hocamlarin yorumlarini beklesek iyi gibi.

Fan yokmuş o XPG'de ondan fiyati uygun baya.

@EfeAkkaya

@pawEn Phanteks P360a almanı öneririm, pekala güzel bir model. @Emir M. Kullanıyor, sorun varsa sorabilirsin.

PSU olarak 600W ve üstü hayli hayli yeter. Performance GD indirime girsin öyle al.
Egzoz fani yokmus sanirim hocam sıkıntı çıkarmaz mı? Egzoz icin uygun fan oneriniz var mi? DRGB sanirim ama arkadas goz onunde olmayacak sistem zaten diyor pek sıkıntı etmez sanirim.
@GFYT

Yanina da 2300'e 700W Performance GD oneriyorum. 500-600 daha cikarim dersen 800W modelini al diyecegim. Bir de egzoz fan varsa uyguna onu da atayım.
@Marix Dark vardi sanirim 1 tane hocam.

@pawEn Phanteks P360a almanı öneririm, pekala güzel bir model. @Emir M. Kullanıyor, sorun varsa sorabilirsin.

PSU olarak 600W ve üstü hayli hayli yeter. Performance GD indirime girsin öyle al.
P360A önermenizin sebebi nedir hocam? Ben de merak ettim.

@GFYT

Son düzenleme:
Dark Maxima acilmiyor hocam linki.
650W az gelir gibi.
Aerocool Integrator 750W mi yoksa High Power Performance GD 800W mi? Ayni fiyattalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…