Çözüldü PSU değişimi sonrası Windows çok geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serkansevinctav

Hectopat
Sistemim:
Kingston HyperX 8*2 16 GB 3200MHz RAM.
Ryzen 5 3600X 3.8GHz.
ASUS ROG STRIX RX580 8 GB 256Bit.
PSU Cougar 700Watt 80 Plus.
Crucial 120GB SSD.
1TB HDD.

Arkadaşlar sorunum şu şekildedir:
PSU'mu değiştim. Değişmeden önce hiçbir geç açılma problemim yoktu, 3-5 saniyede maksimum PC açılıyordu. Fakat PSU değişiminden sonra anakartın simgesi ve Windows simgesi gelmesi yaklaşık 2 dakika sonra gerçekleşiyor. Yani 2-3 dakika sonra ben masaüstüne kavuşabiliyorum. Bunun sorunları nelerdir, yanlış bir bağlantı mı yaptım? Bu arada Windows'um SSD'ye kuruludur. Lütfen yardımcı olun.

Çözüm
BIOS'a girip default yaptım tekrardan, sorun düzelmedi. Tamamen PSU değişiminden sonra bu sorunla karşılaştım, donanımsal bir hata mı yaptım?

Arkadaşlar sorunumu SATA kablolarını değiştirerek çözdüm, garip bir şekilde. Teşekkürler her şey için.
BIOS'a girip default yaptım tekrardan, sorun düzelmedi. Tamamen PSU değişiminden sonra bu sorunla karşılaştım, donanımsal bir hata mı yaptım?

Arkadaşlar sorunumu SATA kablolarını değiştirerek çözdüm, garip bir şekilde. Teşekkürler her şey için.

Çözüm

Usta şu an bendeee oyle bır sorun var SATA kablosundan olabılırmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı