Arf Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Asistan Yönetici 29 Nisan 2025 #1 Anakart Gigabyte B560M H İşlemci İ5 11400F Sistemimde PSU değiştirdim. Fakat Windows'a erişemiyorum. PC BIOS ekranında açılıyor. Not: Değişimden önce HDD vardı bunu çıkardım sistemden bundan kaynaklı olabilir mi?
Sistemimde PSU değiştirdim. Fakat Windows'a erişemiyorum. PC BIOS ekranında açılıyor. Not: Değişimden önce HDD vardı bunu çıkardım sistemden bundan kaynaklı olabilir mi?
sefir7capone Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Eğer sistemde bir disk yoksa açılmasını nasıl bekliyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS Arf Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Asistan Yönetici 29 Nisan 2025 #3 sefir7capone dedi: Eğer sistemde bir disk yoksa açılmasını nasıl bekliyorsun. Genişletmek için tıkla... 2 adet M.2 bunların birinde Windows yüklü 1 adet SATA SSD Ekstradan HDD kullanıyordum Bir disk olmadığını söylemedim. Artı 0 Eksi
sefir7capone dedi: Eğer sistemde bir disk yoksa açılmasını nasıl bekliyorsun. Genişletmek için tıkla... 2 adet M.2 bunların birinde Windows yüklü 1 adet SATA SSD Ekstradan HDD kullanıyordum Bir disk olmadığını söylemedim.