Merhaba, alacağım sistemde kasanın PSU'su geliyor ve dediklerine gore kaliteli degil ben de alinca PSU degismeyi planliyorum. Degisim zor mu ya da sadece takili PSU'yu sokup eski kablolari ustunde kalsa olur mu?
Eski psu muhtemelen kablolarıyla birliktedir. Tak çıkart şeklinde değildir. O yüzden kablolarıyla birlikçe çeker alırsın. Sistem montaj öncesi değiştirirsen daha kolay olur senin için.
Hocam dahaca elimde sistem yok alacağım alacagim kasa Gamepower içinde de Gamepower PSU'su var kimse buna guzel demedigi icin alinca degismeyi planliyorum bir de moduler PSU ne bilmiyorum bir de aciklayabilir misiniz?
Eski PSU muhtemelen kablolarıyla birliktedir. Tak çıkart şeklinde değildir. O yüzden kablolarıyla birlikçe çeker alırsın. Sistem montaj öncesi değiştirirsen daha kolay olur senin için.
Merhaba, alacağım sistemde kasanın PSU'su geliyor ve dediklerine gore kaliteli degil ben de alinca PSU degismeyi planliyorum. Degisim zor mu ya da sadece takili PSU'yu sokup eski kablolari ustunde kalsa olur mu?
Dostum genelde PSU kabloları PSU'ya birleşik gelir. Yani PSU'yu sökerken tüm güç bağlantılarını sökmen gerek. Aklında ki gibi olmaz büyük ihtimal. Sadece taktığın yerleri unutma yeter. Video vs çekebilirsi çıkarırken kablo soketlerini.
Dostum genelde PSU kabloları PSU'ya birleşik gelir. Yani PSU'yu sökerken tüm güç bağlantılarını sökmen gerek. Aklında ki gibi olmaz büyük ihtimal. Sadece taktığın yerleri unutma yeter. Video vs çekebilirsi çıkarırken kablo soketlerini.
PSU kablolarının hepsi hemen hemen aynı girişe sahip tek zor yanı çıkardığınız girişlere yeni PSU gelince tekrar takmak. Çok zor değil. Gözünüzü korkutmayın o kadar.
PSU kablolarının hepsi hemen hemen aynı girişe sahip tek zor yanı çıkardığınız girişe yeni PSU gelince tekrar takmak. Çok zor değil. Gözünüzü korkutmayın o kadar.