Erim Işıl Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 RAM Kingston Fury Beast RGB KF436C17BBA/8 8GB (1x8GB) DDR4 3600MHz CL17 İşlemci Intel Core i5-13600KF 3.50GHz 14 Çekirdek 24MB L3 Merhaba, yeni sistem satın aldım ama PSU Gamepower marka pek güvenemedim değiştirmeli miyim? Aldığım sistem (Birkaç özelliğini yükselttim): Fornax 4070 V2 | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Merhaba, yeni sistem satın aldım ama PSU Gamepower marka pek güvenemedim değiştirmeli miyim? Aldığım sistem (Birkaç özelliğini yükselttim): Fornax 4070 V2 | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2023 #2 Erim Işıl dedi: Merhaba, yeni sistem satın aldım ama PSU Gamepower marka pek güvenemedim değiştirmeli miyim? Aldığım sistem (Birkaç özelliğini yükselttim): Fornax 4070 V2 | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Değiştir.
Erim Işıl dedi: Merhaba, yeni sistem satın aldım ama PSU Gamepower marka pek güvenemedim değiştirmeli miyim? Aldığım sistem (Birkaç özelliğini yükselttim): Fornax 4070 V2 | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Değiştir.
Erim Işıl Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Efe Karakaya dedi: Değiştir. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı?
Efe Karakaya dedi: Değiştir. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2023 #4 Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Riske gerek yok. Başka bir parça düşür ama şu PSU'yu değiştir.
Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Riske gerek yok. Başka bir parça düşür ama şu PSU'yu değiştir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Haziran 2023 #5 Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... 1 ayda o PSU havaya uçsa bile ayıplı maldan satan yerin suratına atma hakkın var.
Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... 1 ayda o PSU havaya uçsa bile ayıplı maldan satan yerin suratına atma hakkın var.
Erim Işıl Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 kino dedi: 1 ayda o PSU havaya uçsa bile ayıplı maldan satan yerin suratına atma hakkın var. Genişletmek için tıkla... PSU havaya uçsun önemli değil önemli olan anakarta ekran kartına zarar vermesin.
kino dedi: 1 ayda o PSU havaya uçsa bile ayıplı maldan satan yerin suratına atma hakkın var. Genişletmek için tıkla... PSU havaya uçsun önemli değil önemli olan anakarta ekran kartına zarar vermesin.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 6 Haziran 2023 #7 Bir ay dursun, o sırada bütçenizi genişletin. Sonrasında geçmeye değer doğru düzgün bir PSU alın. Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Elinizde patlamaya hazır bir bomba yok, bir ay kullanın.
Bir ay dursun, o sırada bütçenizi genişletin. Sonrasında geçmeye değer doğru düzgün bir PSU alın. Erim Işıl dedi: 1 ay sonra değiştirebilirim o zamana kadar sıkıntı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Elinizde patlamaya hazır bir bomba yok, bir ay kullanın.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Haziran 2023 #8 Erim Işıl dedi: PSU havaya uçsun önemli değil önemli olan anakarta ekran kartına zarar vermesin. Genişletmek için tıkla... Versin sorumluluk yine ayıplı mala ait. Satan yer hazır sistem adı altında satıyorsa bir bütün halinde sorumluluk onlara aittir. Sen gider harici olarak Gamepower takar sistemi havaya uçurursun evet o zaman sorumluluk sendedir.
Erim Işıl dedi: PSU havaya uçsun önemli değil önemli olan anakarta ekran kartına zarar vermesin. Genişletmek için tıkla... Versin sorumluluk yine ayıplı mala ait. Satan yer hazır sistem adı altında satıyorsa bir bütün halinde sorumluluk onlara aittir. Sen gider harici olarak Gamepower takar sistemi havaya uçurursun evet o zaman sorumluluk sendedir.