PSU dizel motor gibi çalışıyor

ahmetihsan66

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mutfağa gittim geldim PSU dizel motora döndü aşırı rahatsız edici bir ses çıkarmaya başladı ve geçmiyor. Bunun sorunu nedir nasıl çözülür? Yardım edin ders mers çalıştırtmıyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede ara sıra ses çıkartıyor birkaç darbeye düzeliyor genellikle fandan dolayıdır yağlasan geçebilir

Çok yüksek ses varsa fanı bozulmuştur hocam. Ya fan değişimi ya da fan göbeğini yağlama gibi seçenekleriniz var. Ayrıca bir koku vs var mı bakın. Sesin de fandan geldiğine emin olun. Onun dışında bir ses olsa genelde daha kısık olur ve zırıltı şeklinde gelir, tiz bir ses olur o da devrelerdeki komponentlerden gelen sesler olur genelde. Arızalanma belirtisidir.

bendede ara sıra ses çıkartıyor birkaç darbeye düzeliyor genellikle fandan dolayıdır yağlasan geçebilir
hocam ben vurdum çevirdim evirdim geçmedi. nasıl yağlayacağım bunu

yani 20 yıllık pc gibi ses çıkarıyor. koku, o dediğiniz zırıltı gibi sesler yok ama -10 derecede 1.3 multijet motoru çalışıyormuş gibi bariz motor sesi var. herhangi bir yük altında bu durum sıkıntı çıkarır mı

Fan soğutma işlemini başarılı şekilde yapamazsa aşırı ısınma oluşacaktır. Ayrıca fanın da kısadevre ve benzeri bir şey yaparak PSU'ya zarar verme olasılığı olabilir. Her şeyin ötesinde sizin bu sese ne kadar katlanabileceğiniz de önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…