PSU Düğmesini Kapatıp Açtıktan Sonra PC Açılmıyor

fatihyvz

Hectopat
Daha fazla  
Olay tam olarak şu, akşam işim bittikten sonra PC'yi kapattım ve ışıkları rahatsız ettiği için PSU'nun düğmesinden onu da kapattım. (PC kapalıydı) Sabah açmaya çalıştığımda ise çalışmıyordu, ben de anlamadım bir gecede ne olmuş olabilir, video çektim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RAM'leri tek tek denedim farklı slotlarda denedim söktüm taktım, ekran kartını söktüm taktım PSU'yu söktüm temizledim taktım bütün kabloları söktüm taktım olmuyor. PSU'yu tetikleme yapmıyor diye cımbızla denedim olmadı, 2 sn aralıklarla 20 defa basmak BIOS pilini sökmek bir işe yaramadı ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağında veya anakartta fazla enerji birikmiş olabilir. Psu'nun güç kablosunu söküp, power düğmesine bir kaç kez basın. Fazla olan enerji atılır, Psu kendini korumaya almış olabilir.24 pin güç bağlantısından şasi yaptırmayı deneyin ( Güç kablosu takılı değilken ! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…