Bilgisayar elime ulaştı. Çalışıyor ama güç kaynağının altındaki toz koruma şeyini unutmuşlar. Tekrar arayıp konuştuğumda güç kaynağı sorununu sordular tekrardan. Ben ses gelip duman ve ağır koku olduğunu söyleyince geçen hafta bulunan teknisyenin hata yaptığını, forumda ki arkadaşların söylediği gibi çalışsa bile stabil olmayacağını tekrar gönderim yapmamı ve teknik servise göndereceklerini söylediler. Geçen hafta üretici servise göndermeyip kendi servislerinde bakmışlar. Bana geçen haftadaki teknisyenin hata yaptığını söylediler ama geçen hafta garanti süresi dolmadğını şu an gönderirsem, garanti süresi bittiği için para isteyeceklerini öğrendim. Bu hafta sorumlu olan arkadaş yine de üretici servise sorup güç kaynağını alıp almayacaklarını soracak ama (büyük ihtimal almazlar garanti süresi bittiği için). Yani ne diyeyim olacağı varmış. Israrla söyledim duman çıktığını ağır koku geldiğini ama arkadaş bir de bana ses tonu kızgın şekilde sorun yok deyip durdu. En az 10 gün daha kaybım olacak o da kaynağı kabul ederlerse. Yani bana yeni kaynak alma yolu gözüktü.
@yusuf7878 sorum şu bu kaynağı değiştirene kadar görece LoL Forza gibi çok yük biriktirmeyen oyunlar oynasam sorun olur mu?