Serzenish2009 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar PSU'mun fanını değiştirmek zorunda kaldım ve bağlantısını anakarta taktım. Sorum şu: Fanın hızını nasıl ayarlayabilirim?
Arkadaşlar PSU'mun fanını değiştirmek zorunda kaldım ve bağlantısını anakarta taktım. Sorum şu: Fanın hızını nasıl ayarlayabilirim?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 10 Aralık 2019 #2 PSU fanının hızını ayarlayamazsınız bildiğim kadarıyla.
Serzenish2009 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: PSU fanının hızını ayarlayamazsınız bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağladım PSU'nun fanını
GerginGörünüşlüAdam dedi: PSU fanının hızını ayarlayamazsınız bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağladım PSU'nun fanını
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 10 Aralık 2019 #4 Serzenish2009 dedi: anakarta bağladım psunun fanını Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda ayarlanabiliyor diye biliyorum. BIOS!dan.
Serzenish2009 dedi: anakarta bağladım psunun fanını Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda ayarlanabiliyor diye biliyorum. BIOS!dan.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 10 Aralık 2019 #5 Serzenish2009 dedi: anakarta bağladım psunun fanını Genişletmek için tıkla... Anakartınızda fan kontrol desteği mevcut mu? Anakartınız nedir?
Serzenish2009 dedi: anakarta bağladım psunun fanını Genişletmek için tıkla... Anakartınızda fan kontrol desteği mevcut mu? Anakartınız nedir?
Serzenish2009 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Anakartınızda fan kontrol desteği mevcut mu? Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS m4n68t-m v2 . İşlemci fanının takıldığı soketin yanında ki sokete PSU nun fanını bağladım. Fakat bu fanın hızı sabit ben bunu arttırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Anakartınızda fan kontrol desteği mevcut mu? Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS m4n68t-m v2 . İşlemci fanının takıldığı soketin yanında ki sokete PSU nun fanını bağladım. Fakat bu fanın hızı sabit ben bunu arttırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.