emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20210206_144229.jpg 76,5 KB · Görüntüleme: 140 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 6 Şubat 2021 #2 emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 saudae dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kapak böyle değil ne yaptıysam çıkmadı çok da zorlamak istemiyorum. Artı 0 Eksi
saudae dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kapak böyle değil ne yaptıysam çıkmadı çok da zorlamak istemiyorum.
fearless48 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #4 emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum şu an aynı sorun bende de var. Geçmişte sorunu çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum şu an aynı sorun bende de var. Geçmişte sorunu çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün?
Enes KAYADELEN Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 26 Ocak 2023 #5 Bende de aynı acabildinmi. emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... fearless48 dedi: Dostum şu an aynı sorun bende de var. Geçmişte sorunu çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi acaba aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Bende de aynı acabildinmi. emreuls dedi: PSU fan yağlama işlemi için fanı açtım ancak arka kapağı çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... fearless48 dedi: Dostum şu an aynı sorun bende de var. Geçmişte sorunu çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi acaba aynı sorun bende de var.
KS KS emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #6 Enes KAYADELEN dedi: Bende de aynı acabildinmi. Çözebildinizmi acaba aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Hayır açamadım ben, zaten fanla ilgili bir problem yokmuş PSU değiştirdim. Artı 0 Eksi
Enes KAYADELEN dedi: Bende de aynı acabildinmi. Çözebildinizmi acaba aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Hayır açamadım ben, zaten fanla ilgili bir problem yokmuş PSU değiştirdim.