P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 Fanı temizlemek için soketi çıkaramıyorum. Böyle silikon gibi bir malzeme var. Soket çıkmasın diye yapıştırmışlar diye düşündüm ama sökmeden sorayım dedim.
Fanı temizlemek için soketi çıkaramıyorum. Böyle silikon gibi bir malzeme var. Soket çıkmasın diye yapıştırmışlar diye düşündüm ama sökmeden sorayım dedim.
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.033 Çözümler 4 22 Nisan 2025 #2 Garanti içindir diye tahmin ediyorum veya sabitlemek içindir. Kabloyu koparmadan çıkartmayı dene.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.009 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Etrafındaki diğer malzemelere ve soketin kendisine zarar vermeden en azından fanı çıkarabilecek kadarki kısmını yolarak çıkarabilirsiniz.
Etrafındaki diğer malzemelere ve soketin kendisine zarar vermeden en azından fanı çıkarabilecek kadarki kısmını yolarak çıkarabilirsiniz.