Con Yılmaz Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. PCnin kasasını açtığımda farkettim, PSU fanı çalışmıyor. Sisteme herhangi bir etkisi olur mu acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2015
Merhaba arkadaşlar. PCnin kasasını açtığımda farkettim, PSU fanı çalışmıyor. Sisteme herhangi bir etkisi olur mu acaba ?
Mevlüt Yılmaz Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #2 Konunun ehli değilim ama psu nun içerisindeki devrelerin yanmasına neden olabilir.
Con Yılmaz Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #3 Havalar soğuk ama pencereyi falan açtım yine de yanma riski olabilir mi ?
Mevlüt Yılmaz Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #4 Hocam dediğim gibi konunun ehli değilim bilen birine sor daha iyi bilgi alırsın bu benim acizane fikrim.
Hocam dediğim gibi konunun ehli değilim bilen birine sor daha iyi bilgi alırsın bu benim acizane fikrim.
Nationalist Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #5 Fansız çalıştırmayın yanabilir. Leğimlidir o fan. Herhangi bir elektrikçi bile fanını değiştirebilir.
Fansız çalıştırmayın yanabilir. Leğimlidir o fan. Herhangi bir elektrikçi bile fanını değiştirebilir.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 10 Şubat 2015 #6 Fanı sende değiştirebilirsin psu'yu sök fan 3 pin ile devre kartına takılı ise sök bilgisayarcılarda bulursun fandan lehimli ise anlıyorsan yap anlamıyorsan elektrikçilere götür yapsınlar.
Fanı sende değiştirebilirsin psu'yu sök fan 3 pin ile devre kartına takılı ise sök bilgisayarcılarda bulursun fandan lehimli ise anlıyorsan yap anlamıyorsan elektrikçilere götür yapsınlar.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2015 #7 Fansız çalıştırmayın. 2-3 güne yanar PSU'nuz.
Con Yılmaz Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #8 kardeş anlıyorumda o işlerden psunun fanı bozuk kasada watt olarak farklı kablolardan güç alarak denedim yine calısmıyor pinlimi pinsizmi bilmiyorum şayet baya bir eski psu bu ona bakmadım yarın yeni bi tane psu almayı düşünüyorum
kardeş anlıyorumda o işlerden psunun fanı bozuk kasada watt olarak farklı kablolardan güç alarak denedim yine calısmıyor pinlimi pinsizmi bilmiyorum şayet baya bir eski psu bu ona bakmadım yarın yeni bi tane psu almayı düşünüyorum
Mevlüt Yılmaz Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #9 En güzelini yaparsın.