Yusufzi Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar videoda gördüğünüz gibi başta çalışıyor sonra yavaştan yavaşlıyor ve en son duruyor diğer fanlarda oluyor mu bilmiyorum zaten böyke bir şey olmaya başladıktan sonra bilgisayar çok yavaşladı ve çok yavaş açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Arkadaşlar videoda gördüğünüz gibi başta çalışıyor sonra yavaştan yavaşlıyor ve en son duruyor diğer fanlarda oluyor mu bilmiyorum zaten böyke bir şey olmaya başladıktan sonra bilgisayar çok yavaşladı ve çok yavaş açıldı.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Video yok ve PSU modeli ne?
Yusufzi Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Mehmet A dedi: Video yok ve PSU modeli ne? Genişletmek için tıkla... Kanka videoyu koymuştum silinmiş psu modeli everest atx 300 w psu
Mehmet A dedi: Video yok ve PSU modeli ne? Genişletmek için tıkla... Kanka videoyu koymuştum silinmiş psu modeli everest atx 300 w psu
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Yusufzi dedi: Kanka videoyu koymuştum silinmiş psu modeli everest atx 300 w psu Genişletmek için tıkla... O PSU da fanın durması normal değil. Ayrıca PSU da iyi değil. Değişmen iyi olur.
Yusufzi dedi: Kanka videoyu koymuştum silinmiş psu modeli everest atx 300 w psu Genişletmek için tıkla... O PSU da fanın durması normal değil. Ayrıca PSU da iyi değil. Değişmen iyi olur.