Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #1 Az önce PSU'yu takıp çalıştırmayı denedim ancak fanı dönmedi. Normal mi? Bu arada güç kablosu PSU'ya iyice girmedi biraz. Hareket ettirebiliyordum kabloyu takılıyken birazda olsa.
Az önce PSU'yu takıp çalıştırmayı denedim ancak fanı dönmedi. Normal mi? Bu arada güç kablosu PSU'ya iyice girmedi biraz. Hareket ettirebiliyordum kabloyu takılıyken birazda olsa.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 25 Haziran 2020 #2 0db özelliği var mı? Artı 0 Eksi
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 25 Haziran 2020 #3 PC açık mı? güç kablosu değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #4 PSU bu bu arada. teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html Monolova dedi: PC açık mı? Güç kablosu değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... PC açık değil. Kapalıyken denedim. Fanın dönmemesi merak uyandırdı. Artı 0 Eksi
PSU bu bu arada. teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html Monolova dedi: PC açık mı? Güç kablosu değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... PC açık değil. Kapalıyken denedim. Fanın dönmemesi merak uyandırdı.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 25 Haziran 2020 #5 Silinen üye dedi: PSU bu bu arada. teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html PC açık değil. Kapalıyken denedim. Fanın dönmemesi merak uyandırdı. Genişletmek için tıkla... linke bakamıyorum malesef ama arkadaşın dediği gibi 0rpm modu olabilir ama yoksa fabrika sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: PSU bu bu arada. teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html PC açık değil. Kapalıyken denedim. Fanın dönmemesi merak uyandırdı. Genişletmek için tıkla... linke bakamıyorum malesef ama arkadaşın dediği gibi 0rpm modu olabilir ama yoksa fabrika sorunu olabilir.
KS KS Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #6 Monolova dedi: Linke bakamıyorum maalesef ama arkadaşın dediği gibi 0RPM modu olabilir ama yoksa fabrika sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... İyice bir baktım da, yük altında değilken çalışmıyormuş fan. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Monolova dedi: Linke bakamıyorum maalesef ama arkadaşın dediği gibi 0RPM modu olabilir ama yoksa fabrika sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... İyice bir baktım da, yük altında değilken çalışmıyormuş fan. Teşekkürler.