asker. Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Farhampton 19 Mart 2020 #1 DDR3 sistemden DDR4'e geçtim, anakart işlemci RAM değişikliği yaptım. Eski anakartımda PSU fanı için yer vardı, şimdiki anakartta yok. PSU fan kablosu da çok kısa ayrıca. PSU ısınıyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri ccc.jpeg 258,2 KB · Görüntüleme: 76
DDR3 sistemden DDR4'e geçtim, anakart işlemci RAM değişikliği yaptım. Eski anakartımda PSU fanı için yer vardı, şimdiki anakartta yok. PSU fan kablosu da çok kısa ayrıca. PSU ısınıyor ne yapmalıyım?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 19 Mart 2020 #2 3 pinlik girişlere takabilirsiniz. Sensor pini takılı olmayacak. 12V ve GND takılı olacak. Artı 0 Eksi
KS KS asker. Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Farhampton 19 Mart 2020 #3 Hocam anakartta takacak yer yok :/ 2 tane fan pini birinde cpu birinde kasa fanı takılı. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 19 Mart 2020 #4 asker. dedi: Hocam anakartta takacak yer yok :/ 2 tane fan pini birinde cpu birinde kasa fanı takılı. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
asker. dedi: Hocam anakartta takacak yer yok :/ 2 tane fan pini birinde cpu birinde kasa fanı takılı. Genişletmek için tıkla... Çoğaltıcı alabilirsiniz.
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 19 Mart 2020 #5 Hangisini tercih edersen. - 4 Pin 3 pin fan soketi çoklayıcı kablo - 4 Pin molex 3 pin fan çevirici kablo - 4 Pin 3 pin fan sata çevirici kablo Artı 0 Eksi
Hangisini tercih edersen. - 4 Pin 3 pin fan soketi çoklayıcı kablo - 4 Pin molex 3 pin fan çevirici kablo - 4 Pin 3 pin fan sata çevirici kablo
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 19 Mart 2020 #6 PSU'da boşta molex varsa Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bir daha fan sıkıntısı istemiyorum diyorsan Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
PSU'da boşta molex varsa Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bir daha fan sıkıntısı istemiyorum diyorsan Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com