Evde delirmek üzereyim.
Bilgisayarı her açtığım zaman 5 dakika boyunca traktör gibi ses çıkarıyor. Fanın içini açıp temizlemek istiyorum fakat açılmıyor nasıl açabilirim?
Evde delirmek üzereyim.
Bilgisayarı her açtığım zaman 5 dakika boyunca traktör gibi ses çıkarıyor. Fanın içini açıp temizlemek istiyorum fakat açılmıyor nasıl açabilirim?
Elimde cooler master fanı var, etiketi söktüğüm zaman delik gibi bir sey çıkıyor, oradan yapraklarının oldugu kismi çıkarabiliyorum, ama bunda öyle bir sey yok sanırsam.
Elimde cooler master fanı var, etiketi söktüğüm zaman delik gibi bir sey çıkıyor, oradan yapraklarının oldugu kismi çıkarabiliyorum, ama bunda öyle bir sey yok sanırsam.
Evde delirmek üzereyim.
Sana tavsiyem fanı değiştirmen çünkü bu güç kayağına aşağıda yazdığım işlemi uyguladım ses de hiçbir değişim olmadı. Mil zaman ile yatağını aşındırıyor muhtemelen oda gürültüye neden oluyor.
Bir havya yardımı ile delik delebilirsin. Yapman gereken fanın miline (mil metal olduğu için parlaktır) ulaşıncaya kadar arka kısmın tam ortasından dik bir açı ile havyayı batırman. Fanı Tur yağın kırmızı gre'si ile yağlarsan uzun ömürlü olur ya da dikiş makinesi yağıda olur (1 yıldan yıla tazelemen gerekir). Yağladıktan sonra bant ile havya yardımı ile açtığın hazneyi kapat.