PSU fanını çıkarırsak sorun olur mu?

Fırat Yapıcı

Megapat
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. Cooler Master V750 marka PSU kullanuyorum ama fanı çok ses yaptığı için çıkarmak istiyorum çıkarsam bi soron olur mu veya onun yerine başka fan bağlaya bilir miyim ?

Psu nun vidasını açan hiç kimse görmedim. Fansız çalıştırırsan psu ile birlikte tüm sistem yanabilir. Psu içindeki fan boyutlarının bir standartı yok diye biliyorum. Tavsiyem ellememendir.

Yerine başka bir fan takabilirsin ama orjinal halini bozman halin de sistem de sıkıntılarla karşılaşabilirsin.

@Fırat Yapıcı Senin seslerle ilgili çok sıkıntın var . Her neyse aşırı ses yapıyorsa iade et 14 gün geçmediyse 6502 sayılı kanunla sebepsiz bir şekilde iade edebilirsin. Fanı olmayan güç kaynakları var pasif soğutması çok güçlü. Onları alabilirsin.

Haklısınız temizlemek iç açtım temizledim daha sonra fanı söktükten sonra tekrar çalıştırdım sorun fan kaynaklı. Fan dan şır şır diye bi ses geliyor.

Hocam söktügünüz fanın yerine güzel sessiz ve performanslı bir fan takın. Aslında işin teknik boyutu daha ince.Söktügünüz fanla takacagınız fanın hava üfleme seviyelerinin aynı olması gerekiyor. Ama piyasada ki iyi fanların bu işi görecegini düşünüyorum. Ben 1 - 2 tane güç kaynağının fanını değiştirmiştim sorun olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…