E EmirNaldelen3 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Selamlar, PSU güç kablosu sorunlu olursa ne olur FPS düşmesi filan olur mu benim güç kablomda ellediğim zmn cızırtı geliyor ama ellemediğimde bir şey yok FPS düşmesi ondan olabilir mi? Sorum saçma olabilir bilmiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
Selamlar, PSU güç kablosu sorunlu olursa ne olur FPS düşmesi filan olur mu benim güç kablomda ellediğim zmn cızırtı geliyor ama ellemediğimde bir şey yok FPS düşmesi ondan olabilir mi? Sorum saçma olabilir bilmiyorum
uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #2 Çok tehlikeli sulardasin sen hocam. Tüm pcyi kaybetmeden değiştir bence o psuyu
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 uk2727 dedi: Çok tehlikeli sulardasin sen hocam. Tüm pcyi kaybetmeden değiştir bence o psuyu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı değil ama psu yu kaybedersin hatta psu markası iyi değilse arkadaşın demesi gibi pcyi de kaybedersin.
uk2727 dedi: Çok tehlikeli sulardasin sen hocam. Tüm pcyi kaybetmeden değiştir bence o psuyu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı değil ama psu yu kaybedersin hatta psu markası iyi değilse arkadaşın demesi gibi pcyi de kaybedersin.
E EmirNaldelen3 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 Teşekkür ederim ben kabloyu hareket ettirince çıkıyordu kapanma vesaire olmuyordu kendi kendine yeni kablo alıp sorunu çözdüm teşekkürler.
Teşekkür ederim ben kabloyu hareket ettirince çıkıyordu kapanma vesaire olmuyordu kendi kendine yeni kablo alıp sorunu çözdüm teşekkürler.