Seyfoli Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 120 19 Mart 2021 #1 PSU güç kablosu yuvaya oturmuyor. Bir sıkıntı çıkarmıyor ama oyun oynarken ses çıkartıyor. PSU'daki çıkışla prizdeki çıkış aynı.
PSU güç kablosu yuvaya oturmuyor. Bir sıkıntı çıkarmıyor ama oyun oynarken ses çıkartıyor. PSU'daki çıkışla prizdeki çıkış aynı.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 19 Mart 2021 #2 Hocam kabloyu iyice zorlayın, PSU kabloları normal fiş gibi tak diye oturmazlar. Artı 0 Eksi
KS KS Seyfoli Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 120 19 Mart 2021 #3 IDenizI dedi: Hocam kabloyu iyice zorlayın, PSU kabloları normal fiş gibi tak diye oturmazlar. Genişletmek için tıkla... Zorluyorum yine de olmuyor. Bu konuyu yazmadan önce çok zorladım yine de olmadı. Elimde başka bir uygun priz yok. Artı 0 Eksi
IDenizI dedi: Hocam kabloyu iyice zorlayın, PSU kabloları normal fiş gibi tak diye oturmazlar. Genişletmek için tıkla... Zorluyorum yine de olmuyor. Bu konuyu yazmadan önce çok zorladım yine de olmadı. Elimde başka bir uygun priz yok.