PSU Güç Sorunu

Itx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir sıkıntım var, linkteki sistemin neredeyse aynısını toplamayı düşünüyorum ancak PSU hesaplama sitelerinde tüketim 145W gözüküyor. Videoda toplanan kasanın dahili PSU'su 130W, benim sistemimi sorunsuz çalıştırabilir mi?
Çalıştırmaz diyorsanız küçük PSU önerir misiniz?
(Bir tane SFX PSU baktım ama boyutları neredeyse kasanın yarısı olduğu için pek aklıma yatmadı)

Oradaki tüketim max. çıkabileceği tüketim değeridir tüm parçalar %100 olduğunda ancak fakat çok zor bi durum bu, yine de riske atma. Bunu bulabildim https://www.hepsiburada.com/everest-200w-peak-250w-eps-fx01-power-supply-p-BDBT3001611040006?magaza=DSM Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwqpP2BRBTEiwAfpiD-6tE8wyJ6FPONxU6U8bVhTTMcwpPx3uB-_eE0vJw_y6wF3aXToB2WxoCxk4QAvD_BwE , daha iyi seçenekler vardır mutlaka.
Kasana uyarsa bu PSU iyi bir seçenek, Fsp 60ght Slım 300w Small Form Factor Power Supply - n11.com.
Benim hatam araştırırken sfx yazmammış, sizin önerdiğiniz ilanlarda açılımını yazmışlar. Benim bulamamın sebebi bu olmalı. Çok sağolun sorunumu çözdüğünüz için.

Benim hatam araştırırken SFX yazmammış, sizin önerdiğiniz ilanlarda açılımını yazmışlar. Benim bulamamın sebebi bu olmalı. Çok sağ olun sorunumu çözdüğünüz için.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Çok tatlı, bir o yandan da canavar bir sistem bizi bekliyor o zaman. :) iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Eyvallah, pek canavarlık bi durum yok ama...
Üni sınavından sonra toplarken buraya feedback atarım büyük ihtimal. Hem piyasanın baya uçtuğu bu dönemde uygun sayılabilecek bir fiyata ITX sistem toplamak isteyenlere de öneri niteliğinde bir iş çıkar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı