Çözüldü PSU gücü yetersiz ise ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salvatoree3

Centipat
Daha fazla  
Sistemim.
GTX 750 Ti OC 2 GB.
Quad Core Q9400.
4 GB 800MHz RAM.
1 SATA SSD.
2 harici fan.

Ekran kartımı güncelledim ve watt değerini karşılıyor mu emin değilim zarar vermesinden korktum.

PSU 250 watt kullanıyorum. Eski PSU ama kaliteli sanırım uzun süredir götürüyor. Bir de evde 350 watt kalitesinden emin olmadıgım var hangisini kullanmalıyım?
250watt 3 4 gündür işimi görüyor kapanma vs hiç olmadı ama aklımı kurcaladı. Ne yapmalıyım sisteme zarar verir mi?

Çözüm
Güç yetmediğinde sistem kapanır, bu durum donanıma zarar vermez, PSU'daki farklı bir arıza sisteme zarar verebilir, 250W ucu ucuna yetiyordur, 350W daha iyi olur, modeli ne bu PSU'nun?
Psu da akım sensörü vardır 550 wattlık bir psu 500 600 arasında , kalitesine göre ek bir payı vardır , verdiği gücün üstüne çıktığında kendini kapatır , veya kondisyon kaybından talep edilen wattı veremez ise bu sefer anakart kendini kapatır.

Güç yetmediğinde sistem kapanır, bu durum donanıma zarar vermez, PSU'daki farklı bir arıza sisteme zarar verebilir, 250W ucu ucuna yetiyordur, 350W daha iyi olur, modeli ne bu PSU'nun?
great wall atx-300FD hocam

kenarında max 300w yazıyor yoksa 300w mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…