drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Merhaba yeni bilgisayar aldım. PSU'nun kaliteli olduğuna inanmıyorum. UPS almak zorunda mıyım? Kasam 550W. Elektrik kesintilerinden korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Merhaba yeni bilgisayar aldım. PSU'nun kaliteli olduğuna inanmıyorum. UPS almak zorunda mıyım? Kasam 550W. Elektrik kesintilerinden korkuyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 PSU değişmen daha iyi olur. Kalitesiz bir PSU her şekilde tehlikelidir. Hangi PSU yu kullanıyorsun?
drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Mehmet A dedi: PSU değişmen daha iyi olur. Kalitesiz bir PSU her şekilde tehlikelidir. Hangi PSU yu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... GamePower Wraith 550W +80 Bronz Dahili PSU' lu 4x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasayı aldım içinde psu olduğu için pişman oldum çok mu berbat psu
Mehmet A dedi: PSU değişmen daha iyi olur. Kalitesiz bir PSU her şekilde tehlikelidir. Hangi PSU yu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... GamePower Wraith 550W +80 Bronz Dahili PSU' lu 4x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasayı aldım içinde psu olduğu için pişman oldum çok mu berbat psu
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #4 drake12 dedi: GamePower Wraith 550W +80 Bronz Dahili PSU' lu 4x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasayı aldım içinde PSU olduğu için pişman oldum. Çok mu berbat PSU. Genişletmek için tıkla... Gamepower kasadan hayır gelmez ki PSU'sundan hayır gelsin. En azından PSU'yu değiştirmenizi öneririm. Kasayı sonra halledersiniz.
drake12 dedi: GamePower Wraith 550W +80 Bronz Dahili PSU' lu 4x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu kasayı aldım içinde PSU olduğu için pişman oldum. Çok mu berbat PSU. Genişletmek için tıkla... Gamepower kasadan hayır gelmez ki PSU'sundan hayır gelsin. En azından PSU'yu değiştirmenizi öneririm. Kasayı sonra halledersiniz.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 Gerçekten berbat PSU. İmkanın varsa iade et yoksa satıp yeni PSU al. Hatta kasa da berbat. Hava alacak yeri yok.
Gerçekten berbat PSU. İmkanın varsa iade et yoksa satıp yeni PSU al. Hatta kasa da berbat. Hava alacak yeri yok.
drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 PSU öneriniz var mı? Mehmet A dedi: Gerçekten berbat PSU. İmkanın varsa iade et yoksa satıp yeni PSU al. Hatta kasa da berbat. Hava alacak yeri yok. Genişletmek için tıkla...
PSU öneriniz var mı? Mehmet A dedi: Gerçekten berbat PSU. İmkanın varsa iade et yoksa satıp yeni PSU al. Hatta kasa da berbat. Hava alacak yeri yok. Genişletmek için tıkla...
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 19 Aralık 2020 #7 drake12 dedi: PSU öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kaç ?
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #8 @drake12 Keşke almadan danışsaydınız. Hem PSU hemde kasa kötü. O fiyata çok daha iyi alternatifler vardı. UPS yerine yeni PSU alın derim.
@drake12 Keşke almadan danışsaydınız. Hem PSU hemde kasa kötü. O fiyata çok daha iyi alternatifler vardı. UPS yerine yeni PSU alın derim.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 19 Aralık 2020 #9 PSU'nun kalitesizliğini örtmez. İhtiyaç varsa UPS alabilirsiniz. Kırsal bölgeler ve işletmele bilgisayarları dışında pek ihtiyaç olmaz. Yine de sizin tercihinizdir.
PSU'nun kalitesizliğini örtmez. İhtiyaç varsa UPS alabilirsiniz. Kırsal bölgeler ve işletmele bilgisayarları dışında pek ihtiyaç olmaz. Yine de sizin tercihinizdir.
drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #10 PSU alırsam UPS almama gerek kalır mı? Elektriğim nadiren gidiyor