Lynnfield Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2025
Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi?
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 660 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 Eğer elektrikten anlıyorsanız evet yapabilirsiniz ama anlamıyorsanız bence hiç girmeyin bu işe.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.550 Çözümler 49 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 8 Eylül 2025 #3 Lynnfield dedi: Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... 24 pin kablosunda belli kablolar var onlara kısa devre yaptırıp güç verebilirsin.
Lynnfield dedi: Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... 24 pin kablosunda belli kablolar var onlara kısa devre yaptırıp güç verebilirsin.
Lynnfield Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #4 HellFrozen dedi: Eğer elektrikten anlıyorsanız evet yapabilirsiniz ama anlamıyorsanız bence hiç girmeyin bu işe. Genişletmek için tıkla... Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce
HellFrozen dedi: Eğer elektrikten anlıyorsanız evet yapabilirsiniz ama anlamıyorsanız bence hiç girmeyin bu işe. Genişletmek için tıkla... Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce
yusuf7878 Megapat Tekniker Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.683 Makaleler 13 Çözümler 135 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #5 Lynnfield dedi: Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce Genişletmek için tıkla... Kaç volt ile çalıştıracaksın? Ayrıca kaç amper çekecek takacağın şeyler?
Lynnfield dedi: Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce Genişletmek için tıkla... Kaç volt ile çalıştıracaksın? Ayrıca kaç amper çekecek takacağın şeyler?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.722 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #6 Lynnfield dedi: Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşinize yarayabilir belki, oluşabilecek sıkıntılardan sorumlu değilim internetten buldum, güvence vermiyorum
Lynnfield dedi: Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşinize yarayabilir belki, oluşabilecek sıkıntılardan sorumlu değilim internetten buldum, güvence vermiyorum