PSU ile farklı cihaza nasıl güç verilir?

Lynnfield

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elektrikten anlıyorsanız evet yapabilirsiniz ama anlamıyorsanız bence hiç girmeyin bu işe.

Merhaba, elimde 650W bir güç kaynağı var. Bilgisayar değil de başka bir şeye güç vermek için kullanmak istiyorum. Yapılabilir mi?

24 pin kablosunda belli kablolar var onlara kısa devre yaptırıp güç verebilirsin.

Eğer elektrikten anlıyorsanız evet yapabilirsiniz ama anlamıyorsanız bence hiç girmeyin bu işe.

Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce

Az çok anlıyorum da kamera sistemi için kullanmak istiyorum evde ama 650W olduğu için enerji denetimi yapabilir miyim sizce
Kaç volt ile çalıştıracaksın? Ayrıca kaç amper çekecek takacağın şeyler?

İşinize yarayabilir belki, oluşabilecek sıkıntılardan sorumlu değilim internetten buldum, güvence vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…