R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 16 Şubat 2023 #1 Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2023
Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu?
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #2 Tabiki olmaz. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Şubat 2023 #3 ROSD dedi: Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Sadece PSU ile anakart tetikleme yapıyor mu diye test edebilirsiniz. Çalıştığının testi için işlemci ve RAM gerekli. Artı 0 Eksi
ROSD dedi: Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Sadece PSU ile anakart tetikleme yapıyor mu diye test edebilirsiniz. Çalıştığının testi için işlemci ve RAM gerekli.
KS KS R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 16 Şubat 2023 #4 Constantine dedi: Tabiki olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağum ozaman işlemci ve ekrankartı alamam ram psu alırım ama Artı 0 Eksi
Constantine dedi: Tabiki olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağum ozaman işlemci ve ekrankartı alamam ram psu alırım ama
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #5 Yapamayacaksınız. Tetikleme anakarta güç gidip gitmediği görülebilir. Geri kalan işlemler için işlemci, ram ve gerekliyse ekran kartı şart. Artı 0 Eksi
Yapamayacaksınız. Tetikleme anakarta güç gidip gitmediği görülebilir. Geri kalan işlemler için işlemci, ram ve gerekliyse ekran kartı şart.
KS KS R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 16 Şubat 2023 #6 Constantine dedi: Yapamayacaksınız. Tetikleme anakarta güç gidip gitmediği görülebilir. Geri kalan işlemler için işlemci, RAM ve gerekliyse ekran kartı şart. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığım anakartta qflash özelliği vardı bir adam işlemci ve RAM kullanmadan yapıyordu. Sıkıntı olurmu Artı 0 Eksi
Constantine dedi: Yapamayacaksınız. Tetikleme anakarta güç gidip gitmediği görülebilir. Geri kalan işlemler için işlemci, RAM ve gerekliyse ekran kartı şart. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığım anakartta qflash özelliği vardı bir adam işlemci ve RAM kullanmadan yapıyordu. Sıkıntı olurmu
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.309 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 ROSD dedi: Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürün işlemci olmadan işlemci testi RAM olmadan RAM testi ekran kartı olmadan ekran kartı testi yapamayacağınıza göre tek seçenek bu bileşenlere sahip birine götürmek. Artı 0 Eksi
ROSD dedi: Anakart aldım ASUS Prime B450M k II. Ama param kalmadı bozuk mu diye test yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Sadece PSU ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürün işlemci olmadan işlemci testi RAM olmadan RAM testi ekran kartı olmadan ekran kartı testi yapamayacağınıza göre tek seçenek bu bileşenlere sahip birine götürmek.
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #8 Bu özellik hakkında yeterli bilgim yok. Fakat sağlıklı sonuç alamayacağınızı düşünüyorum. Artı 0 Eksi