GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Haziran 2020 #11 Arkadaşlar normalde çok takmam lakin adam akıllı cevap vermeyecekler veya aynı mesajları tekrarlayacaklar beni kara listeye alırsa sevinirim.
Arkadaşlar normalde çok takmam lakin adam akıllı cevap vermeyecekler veya aynı mesajları tekrarlayacaklar beni kara listeye alırsa sevinirim.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 16 Haziran 2020 #12 GungorMemis dedi: Arkadaşlar normalde çok takmam lakin adam akıllı cevap vermeyecekler veya aynı mesajları tekrarlayacaklar beni kara listeye alırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu işlem yerine böyle kişileri siz kara listeye alırsanız daha kesin sonuçlar elde edebilirsiniz.
GungorMemis dedi: Arkadaşlar normalde çok takmam lakin adam akıllı cevap vermeyecekler veya aynı mesajları tekrarlayacaklar beni kara listeye alırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu işlem yerine böyle kişileri siz kara listeye alırsanız daha kesin sonuçlar elde edebilirsiniz.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Haziran 2020 #13 "Göz Ardı Et" butonu varmış, teşekkürler.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 16 Haziran 2020 #14 Güç kaynağı fan sayesinde soğuk havayı içeri alarak ısınmasını engellemek için var o ızgara. Sıcak hava arka taraftan dışarı çıkıyor. Soğuk hava ızgaralı taraftan girer sıcak hava arka taraftan çıkar.
Güç kaynağı fan sayesinde soğuk havayı içeri alarak ısınmasını engellemek için var o ızgara. Sıcak hava arka taraftan dışarı çıkıyor. Soğuk hava ızgaralı taraftan girer sıcak hava arka taraftan çıkar.