PSU kablo uzatıcı önerisi

HasanCan Polat

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Gamepower Mythril kasa aldım ama sanırım PSU'mun kabloları arkadan dolaştırmaya yetmeyecek. Bunun için Max 170TL bir uzatma kablosu (işlemci, anakart 24 pin) gibi kablolar satılıyor mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınızın markası ne bilemiyorum ama kasa ile set ve aynı marka aldıysanız çok tavsiye edilen bir marka almamışsınız. Uzatmaya vereceğiniz bütçeyi de ekleyip kasayı ve güç kaynağını iade edip kullanıcı yorumlarına göre daha çok tavsiye edilen bir kombin seçin.

Teşekkürler birşey soracağım bu tam olarak normal 400W lık bir psu yla uyumlu değil mi?
Güç kaynağınızın markası ne bilemiyorum ama kasa ile set ve aynı marka aldıysanız çok tavsiye edilen bir marka almamışsınız. Uzatmaya vereceğiniz bütçeyi de ekleyip kasayı ve güç kaynağını iade edip kullanıcı yorumlarına göre daha çok tavsiye edilen bir kombin seçin.
Maalesef iade gibi bir şansım yok bunu sleeved kablo ile çözemez miyiz?

Çıkışlar standart oluyor zaten. Uzatma kabloları çoğu(hepsi yazmıyorum, istisna 1 tane bulup yanlış bilgilendirme raporu atan olursa diye) PSU ile uyumludur.

Sistem özelliklerinizi göre bütçeyi bir tık daha arttırıp 500-550W bir PSU alinabilir diye düşünüyorum. Kabloya verilecek meblağ benim gözümde çöpe atılmış sayılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı