BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #11 TURK3Y dedi: Kusura bakmayın işlemci anakart değiştiriyordum anca girebildim. Hocam kasamın kablolama kısmı biraz dar sleeve kablolar uzunsa sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, kasanızın modeli nedir?
TURK3Y dedi: Kusura bakmayın işlemci anakart değiştiriyordum anca girebildim. Hocam kasamın kablolama kısmı biraz dar sleeve kablolar uzunsa sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, kasanızın modeli nedir?
TURK3Y Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 238 29 Aralık 2020 #12 BerkayZ87 dedi: Hocam, kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Aerocool Cylon RGB
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #13 TURK3Y dedi: Aerocool Cylon RGB. Genişletmek için tıkla... PSU ve HDD kızakları arasına bütün kablolar sığıyor mu? Eğer oraya hepsini sığdırabiliyorsan sleeve kablo ile bağlamana imkan var hocam.
TURK3Y dedi: Aerocool Cylon RGB. Genişletmek için tıkla... PSU ve HDD kızakları arasına bütün kablolar sığıyor mu? Eğer oraya hepsini sığdırabiliyorsan sleeve kablo ile bağlamana imkan var hocam.
TURK3Y Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 238 29 Aralık 2020 #14 BerkayZ87 dedi: PSU ve HDD kızakları arasına bütün kablolar sığıyor mu? Eğer oraya hepsini sığdırabiliyorsan sleeve kablo ile bağlamana imkan var hocam. Genişletmek için tıkla... PSU ve HDD arasına kablolar sığdırdım kullanmadıklarımı o zaman kasanın diğer kısımlarına biraz dolayıp sleeve kablo kullanabilirim sıkıntı olmazsa teşekkür ediyorum.
BerkayZ87 dedi: PSU ve HDD kızakları arasına bütün kablolar sığıyor mu? Eğer oraya hepsini sığdırabiliyorsan sleeve kablo ile bağlamana imkan var hocam. Genişletmek için tıkla... PSU ve HDD arasına kablolar sığdırdım kullanmadıklarımı o zaman kasanın diğer kısımlarına biraz dolayıp sleeve kablo kullanabilirim sıkıntı olmazsa teşekkür ediyorum.