A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 PSU fazlalık kabloları alta atamıyorum birbirine bağlı oldukları için, kabloları nasıl düzenleyebilirim?
PSU fazlalık kabloları alta atamıyorum birbirine bağlı oldukları için, kabloları nasıl düzenleyebilirim?
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Eylül 2020 #2 Hocam kabloları yakınlık derecesine göre klip veya ip ile bağlayabilirsiniz. Karışmış olanlar varsa bağlantı yerinden çıkarıp daha düzenli olacak şekilde yola sokarak tekrar bağlantı kurun. Son düzenleme: 29 Eylül 2020
Hocam kabloları yakınlık derecesine göre klip veya ip ile bağlayabilirsiniz. Karışmış olanlar varsa bağlantı yerinden çıkarıp daha düzenli olacak şekilde yola sokarak tekrar bağlantı kurun.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 Kasanın arka kapağında bombe varsa uzun kabloları arkadan dolayıp kelepçeyle sabitleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Kasanın arka kapağında bombe varsa uzun kabloları arkadan dolayıp kelepçeyle sabitleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #4 Kasanın arka kapağını açıp oradan geçirin. Hem düzenli olur hemde daha serin çalışabilir.