G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Merhaba yeni anakarta geçeceğim fakat hangi kablonun nereye takılmasını bilmiyorum. Bana nasıl takacağımı öğretebilir misiniz? Hangi parçanın nereye takıldığını biliyorum, sorun tek kablolama. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Merhaba yeni anakarta geçeceğim fakat hangi kablonun nereye takılmasını bilmiyorum. Bana nasıl takacağımı öğretebilir misiniz? Hangi parçanın nereye takıldığını biliyorum, sorun tek kablolama.
Çözüm feahleinda_ 1 Ocak 2021 Bu video rehber sorularınıza cevap verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: CPU Bu kabloları buraya: Sürprizbozan: GPU Bu kabloları ekran kartının sağ üstünde veya sağ üstte yanda bulunan bu tip girişlere: Sürprizbozan: ATX 24 pin Bu kabloyu da anakartın sağında yer alan 24 pinli yere: Bu fotoğrafta aşağıda ama kasada büyük bir ihtimal solunda kalacak. --------^ Ok işaretinin oraya.
Bu video rehber sorularınıza cevap verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: CPU Bu kabloları buraya: Sürprizbozan: GPU Bu kabloları ekran kartının sağ üstünde veya sağ üstte yanda bulunan bu tip girişlere: Sürprizbozan: ATX 24 pin Bu kabloyu da anakartın sağında yer alan 24 pinli yere: Bu fotoğrafta aşağıda ama kasada büyük bir ihtimal solunda kalacak. --------^ Ok işaretinin oraya.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 1 Ocak 2021 #2 Bu video rehber sorularınıza cevap verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: CPU Bu kabloları buraya: Sürprizbozan: GPU Bu kabloları ekran kartının sağ üstünde veya sağ üstte yanda bulunan bu tip girişlere: Sürprizbozan: ATX 24 pin Bu kabloyu da anakartın sağında yer alan 24 pinli yere: Bu fotoğrafta aşağıda ama kasada büyük bir ihtimal solunda kalacak. --------^ Ok işaretinin oraya. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu video rehber sorularınıza cevap verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: CPU Bu kabloları buraya: Sürprizbozan: GPU Bu kabloları ekran kartının sağ üstünde veya sağ üstte yanda bulunan bu tip girişlere: Sürprizbozan: ATX 24 pin Bu kabloyu da anakartın sağında yer alan 24 pinli yere: Bu fotoğrafta aşağıda ama kasada büyük bir ihtimal solunda kalacak. --------^ Ok işaretinin oraya.