PSU kabloları nereye takılır?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni PSU aldım NZXT C550 kablolarını nereye takacağımı bilmiyorum 2 tane SATA SSD mevcut kasamda ön tarafta 2 adet LED'li fan mevcut ekran kartıda mevcut nereye takcağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam merak ettiğim birşey var bi videoda görmüştüm böyle reset tuşunu falan ayarlarayan - kutuplu + kutuplu kablolar var onları ellemiyoruz değilmi

Sorunu tam anlamadım ama muhtemelen anlasam da cevap veremezdim. Şunu söyleyebilirim; Kabloları istesen de yanlış yerlere takamazsın. Giriş çıkış yuvaları ona göredir.

Sorunu tam anlamadım ama muhtemelen anlasam da cevap veremezdim. Şunu söyleyebilirim; Kabloları istesen de yanlış yerlere takamazsın. Giriş çıkış yuvaları ona göredir.
Bazı videolarda gördüm reset kablosu falan var onlar psu ile ilgili değil dimi şimdi ben sadece anakarta 24 pinli ve cpu ya olanı gpu ya olanı ve 2 adet sata ssd kablolarını takacağım dimi kasanın önündeki ledli fanlarada bi kablomu bağlamam lazım yoksa onlar anakart ilemi bağlı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı