S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar bunlara sanırım sleeved kablo deniyor. Rica etsem hangi marka almam konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının girişleri bu şekilde: 2 PCI-e 8-pin + 1 PCI-e 6-pin Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2021
Arkadaşlar bunlara sanırım sleeved kablo deniyor. Rica etsem hangi marka almam konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartının girişleri bu şekilde: 2 PCI-e 8-pin + 1 PCI-e 6-pin
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #2 Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Ben bundan aldım, kırmızı siyah rengini, 1 yılı aşkındır kullanıyorum sorun yaşamadım.
Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Ben bundan aldım, kırmızı siyah rengini, 1 yılı aşkındır kullanıyorum sorun yaşamadım.
S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #3 NITRO dedi: Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Ben bundan aldım, kırmızı siyah rengini, 1 yılı aşkındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Thermaltake TtMod Beyaz/Siyah Power Supply Sleeved Kablo Seti (16 AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu uyumlu olur mu hocam ? Ayrıntılarda göremedim de 8+8+6 ekran kartına uygun mu kablosu ? Cooler-Master-PVC-Güç Kaynağı Uzatma Kablosu Kiti - 3 Katmanlı PVC Gövdeli 16AWG Evrensel Fişler ile Uyumlu, 30 cm Uzunluk, High-End CPU ve GPU Sistemlerini Destekler - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik yada bu ?
NITRO dedi: Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Ben bundan aldım, kırmızı siyah rengini, 1 yılı aşkındır kullanıyorum sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Thermaltake TtMod Beyaz/Siyah Power Supply Sleeved Kablo Seti (16 AWG) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu uyumlu olur mu hocam ? Ayrıntılarda göremedim de 8+8+6 ekran kartına uygun mu kablosu ? Cooler-Master-PVC-Güç Kaynağı Uzatma Kablosu Kiti - 3 Katmanlı PVC Gövdeli 16AWG Evrensel Fişler ile Uyumlu, 30 cm Uzunluk, High-End CPU ve GPU Sistemlerini Destekler - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik yada bu ?
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 11 Kasım 2021 #4 Bunu satıcıya sorabilirsiniz, destek kısmından canlı görüşme yapılaniliyor.