HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #1 Geçenlerde PSU siparişi verdim. SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı 3 adette fan siparişi verdim. Frisby FCL-F8B Kasa Fanı (8cm Fan) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Şu an toplamda 5 fanım var ama PSU'nun kabloları fanlarıma yetmedi ve şu an 3 tane fanım boşta kaldı. Bunun için ne yapabilirim? Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2018
Geçenlerde PSU siparişi verdim. SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı 3 adette fan siparişi verdim. Frisby FCL-F8B Kasa Fanı (8cm Fan) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Şu an toplamda 5 fanım var ama PSU'nun kabloları fanlarıma yetmedi ve şu an 3 tane fanım boşta kaldı. Bunun için ne yapabilirim? Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Çözüm MF 15 Kasım 2018 Molex çoğaltıcı kablo almanız gerek. Böylelikle fanlar için bir kablodan birden fazla molex girişi elde edebilirsiniz.
Molex çoğaltıcı kablo almanız gerek. Böylelikle fanlar için bir kablodan birden fazla molex girişi elde edebilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Kasım 2018 #2 Molex çoğaltıcı kablo almanız gerek. Böylelikle fanlar için bir kablodan birden fazla molex girişi elde edebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Molex çoğaltıcı kablo almanız gerek. Böylelikle fanlar için bir kablodan birden fazla molex girişi elde edebilirsiniz.