D DADEKEKİVEVEYA Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar yeni kasa aldım. Eski kasamın PSU'su üstte idi ama yeni aldığımın altta. Kablosu küçük geliyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
Arkadaşlar yeni kasa aldım. Eski kasamın PSU'su üstte idi ama yeni aldığımın altta. Kablosu küçük geliyor, ne yapmalıyım?
Chibinasu Kilopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 143 Çözümler 1 24 Nisan 2014 #2 Daha uzun bir kablo alın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 24 Nisan 2014 #3 PSU kablosu dediğiniz kablo hangi kablo ? PSU'dan çıkıp prize giden güç kablosu mu? Eğer öyleyse, kaliteli bir kablo alarak sorunu çözebilirsiniz.
PSU kablosu dediğiniz kablo hangi kablo ? PSU'dan çıkıp prize giden güç kablosu mu? Eğer öyleyse, kaliteli bir kablo alarak sorunu çözebilirsiniz.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2014 #4 Sanırım kasanın içindeki anakart kablosu falan kısa geliyor.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #5 Bu olay bende de var ve HAF 942'nin kablo yonetimini malesef kullanamıyorum. O kablolar küçük kasalara göre yapılıyor sanırım.
Bu olay bende de var ve HAF 942'nin kablo yonetimini malesef kullanamıyorum. O kablolar küçük kasalara göre yapılıyor sanırım.
D DADEKEKİVEVEYA Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #6 Ben hallettim ama sorun yaratır mı bilmiyorum. Psu'nun alttan iki vidasını çıkardım. Esneme payı çıktı, taktım. Bu arada kablo işlemcinin sol tarafına takılan kablo ilginiz için teşekkür ederim.
Ben hallettim ama sorun yaratır mı bilmiyorum. Psu'nun alttan iki vidasını çıkardım. Esneme payı çıktı, taktım. Bu arada kablo işlemcinin sol tarafına takılan kablo ilginiz için teşekkür ederim.