PSU kablosunda cızırtı var

Teşekkür ederim hocam. PSU kablosunda alırken neye dikkat etmeliyim? Yarın vatandan yeni kablo almaya gideceğim woltaj değeri falan oluyor mu kablolarda.

Oluyor da Türkiye'de şehir elektriği 230v olduğu için muhtemelen 230v kablo verecekler. 250 falan da olabilir, sorun değil.

Oluyor da Türkiye'de şehir elektriği 230v olduğu için muhtemelen 230v kablo verecekler. 250 falan da olabilir, sorun değil.
230 ile 250 arasında farki oluyor mu acaba birde ben 2 gün boyunca monitör olmadığı için60hz televizyonda kullandım 2 kere felan oldu aralıklarla hatirliyorum ekran siyah olup tekrar geldi saniye bile değil. Acaba psu kablosunda dolayimiydi

PSU kablosundandır. Sanayi'de değilseniz alacağınız elektrik en fazla 230v zaten. Sanayide 380v.

PSU kablosundandır. Sanayi'de değilseniz alacağınız elektrik en fazla 230v zaten. Sanayide 380v.
kablo değiştim yine ses devam ediyor . monitörü de ölü piksel nedeni ile değişime yollamıstım yeni gelende de cıktı. sanırım komple sistemi iade edip elden alacagım..

kablo değiştim yine ses devam ediyor . monitörü de ölü piksel nedeni ile değişime yollamıstım yeni gelende de cıktı. sanırım komple sistemi iade edip elden alacagım..

PSU'nun içindeki devreden geliyor olabilir. Bence de daha fazla kurcalamadan iade edip elden bir tane alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…