ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #1 Sabah PC actıgımda açıldı şifre bölümüne kadar geldi ve birden tık diye gitti. Ben de PSU kablosuna baktım bir tanesi erimiş, fanımın markasını bilmiyorum. Farklı kablo alırsam sorun olur mu?
Sabah PC actıgımda açıldı şifre bölümüne kadar geldi ve birden tık diye gitti. Ben de PSU kablosuna baktım bir tanesi erimiş, fanımın markasını bilmiyorum. Farklı kablo alırsam sorun olur mu?
TikananDamar Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 54 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #2 Hangi kablo? Sanırım psu thermaltake.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.292 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #3 TikananDamar dedi: Hangi kablo? Sanırım psu thermaltake. Genişletmek için tıkla... Neden? Thermaltake kalitesiz, sorunlu bir marka mı? Bence Everest olabilir.
TikananDamar dedi: Hangi kablo? Sanırım psu thermaltake. Genişletmek için tıkla... Neden? Thermaltake kalitesiz, sorunlu bir marka mı? Bence Everest olabilir.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 5 Mayıs 2018 #4 Eriyen kablonun ne olduğuna bağlı. Tam oturmamış kablo ısınma yapar ve erimeye neden olur.
TikananDamar Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 54 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #5 Mehmet Ali Kaba dedi: Neden? Thermaltake kalitesiz, sorunlu bir marka mı? Bence Everest olabilir. Genişletmek için tıkla... Thermaltake litepower650 bilgisayar yükteyken pcie kabloları felan nasıl ısınıyordu. Kablolarına elini sürtersen kalitesiz plastik olduğunu anlarsın.
Mehmet Ali Kaba dedi: Neden? Thermaltake kalitesiz, sorunlu bir marka mı? Bence Everest olabilir. Genişletmek için tıkla... Thermaltake litepower650 bilgisayar yükteyken pcie kabloları felan nasıl ısınıyordu. Kablolarına elini sürtersen kalitesiz plastik olduğunu anlarsın.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #6 Sisteminizi belirtin.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.292 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #7 TikananDamar dedi: Thermaltake litepower650 bilgisayar yükteyken pcie kabloları felan nasıl ısınıyordu. Kablolarına elini sürtersen kalitesiz plastik olduğunu anlarsın. Genişletmek için tıkla... İlginç. İlk defa senden duydum. Kötüymüş. :/
TikananDamar dedi: Thermaltake litepower650 bilgisayar yükteyken pcie kabloları felan nasıl ısınıyordu. Kablolarına elini sürtersen kalitesiz plastik olduğunu anlarsın. Genişletmek için tıkla... İlginç. İlk defa senden duydum. Kötüymüş. :/