Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.346 Çözümler 11 7 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane PSU kargolayıp yollayacağım Yurtiçi Kargo ile. Acaba kargo paketini onlar mı yapıyor yoksa ben mi yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane PSU kargolayıp yollayacağım Yurtiçi Kargo ile. Acaba kargo paketini onlar mı yapıyor yoksa ben mi yapacağım?
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 7 Haziran 2020 #2 Ousia dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane PSU kargolayıp yollayacağım Yurtiçi Kargo ile. Acaba kargo paketini onlar mı yapıyor yoksa ben mi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kutusu var ise kutuyla götürün gerisini onlar hallediyorlar. Kutusu yok ise bir kutu bulmanız gerekecektir.
Ousia dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane PSU kargolayıp yollayacağım Yurtiçi Kargo ile. Acaba kargo paketini onlar mı yapıyor yoksa ben mi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kutusu var ise kutuyla götürün gerisini onlar hallediyorlar. Kutusu yok ise bir kutu bulmanız gerekecektir.