PSU + kasa önerisi

Enisyln

Hectopat
Merhaba,
Kasa ve PSU + 80 Plus önerisi alabilir miyim 1500 TL bandında aşağıda link bıraktığım Corsair Carbide için alınır mı? Alınmaz mı daha iyisi alınabilir mi bu fiyat bandında yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar attığım kasamı yoksa arkadaşın attığı ürünler mi kararsız kaldım arada 150 200 TL fark oluyor hangisi değer sizce.

Arkadaşlar attığım kasamı yoksa arkadaşın attığı ürünler mi kararsız kaldım arada 150 200 TL fark oluyor hangisi değer sizce.

Değer hocam Corsair'in bu kasası iyi değil bir de yukarıdaki Gerformance GD CV650'de daha iyi.

Hayır, yukarıda atılan High Power PSU daha iyi.

PSU da ona karar kıldım ama kasa karar veremedim arkadaşın attığı kasa ile MSI MAG Forge 100M ile kararsız kaldım senin düşüncen nedir ya da alternatif bir kasa önerin varsa sevinirim teşekkürler.
PSU da ona karar kıldım ama kasa karar veremedim arkadaşın attığı kasa ile MSI MAG Forge 100M ile kararsız kaldım senin düşüncen nedir ya da alternatif bir kasa önerin varsa sevinirim teşekkürler.

Not fiyatları aynı.

Arkadaşın attığı kasa ile MSI MAG Forge 100M ile kararsız kaldım senin düşüncen nedir ya da alternatif bir kasa önerin varsa sevinirim teşekkürler.
Not fiyatları aynı.
MSI 100M parasını hak etmiyor, çok daha iyi kasalar var.
Dark Guardian Pro'ya alternatif bunlar var:

Galiba Dark Pro'yu alıyorum içimde bir kuşku kaldi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…