PSU marka önerisi

thorrr0

Centipat
Arkadaşlar konu başlığında görüldüğü üzere pek çok markanın psularına baktım Rampage, Performax, Cooler Master, Thermaltake gibi.
Forumlarda biraz gezindim ve pek çok kişi her markaya elinizde patlar gibisinden yorumlar yapmış bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Aslında marka hiç olmaz demek pek doğru değil. İkinci planda demek daha doğru. Zira satın aldıktan sonra üründe bir sorun olursa, görüşme gerçekleştireceğiniz muhattabın kalitesini de markası belirler. Satın alım sonrası destek önemli eğer bir problem olursa.

bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?

En kısa özeti ile: teoride her güç kaynağı arıza verebilir. Ne kadar kaliteli model alırsanız, ihtimali o kadar azaltmış olursunuz. Ne kadar kalitesiz model alırsanız, riski de o kadar arttırmış olursunuz.

Hocam i7-4790 RX 580 8 GB sistem için ne alınabilir sizce 1500 TL civarlarında bir bütçe ayarlayabilirim sanırım maksimum önerileriniz nedir?

PSU seciminde marka olmaz efendim, model olur. Degerlendirmeleri modele gore yapariz.

Butcenizi ve tam sisteminizi ogrenebilir miyim?

Yorumunuz için teşekkürler.

1500 TL civarlarında bir bütçe ayarlayabilirim sanırım maksimum önerileriniz nedir?

Cevap gelmemiş o yüzden ben önereyim:

Şuna kadar çıkma şansınız var mı? Elbette o sistem için çok fazla ama kalite olarak iyi. 750W olduğundan değil yani. Bir kere alıp wattage değeri olarak da evladiyelik kullanırsınız. Çıkma şansınız yoksa da şu:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00