Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #11 Üstte paylaştığım ekran kartı için olanı nasıl takayım 2 ucu hangi fark etmez sanırım hangisi psu hangisi ekran kartı diye Lüfer dedi: Sağ, sol fark etmiyor kablolama açısından en rahat nasıl olacaksanız oraya takın. PCI-e kablosunun üzerinde ne yazıyor iki tarafındada? Genişletmek için tıkla... İki uçta da 600w yazıyor sadece
Üstte paylaştığım ekran kartı için olanı nasıl takayım 2 ucu hangi fark etmez sanırım hangisi psu hangisi ekran kartı diye Lüfer dedi: Sağ, sol fark etmiyor kablolama açısından en rahat nasıl olacaksanız oraya takın. PCI-e kablosunun üzerinde ne yazıyor iki tarafındada? Genişletmek için tıkla... İki uçta da 600w yazıyor sadece
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 21 Ekim 2024 #12 Snez dedi: İki uçta da 600W yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz tarafı takabilirsiniz herhangi bir konuda zorluk yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz.
Snez dedi: İki uçta da 600W yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz tarafı takabilirsiniz herhangi bir konuda zorluk yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz.
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #13 Lüfer dedi: İstediğiniz tarafı takabilirsiniz herhangi bir konuda zorluk yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son hali böyle hocam cpu yu sol alta aldım. Ssd kasa fanları ve ışık için olan kaldı hocam. Onları orta kısma mı takmalıyım? Dosya Ekleri IMG_7641.jpeg 208,6 KB · Görüntüleme: 29
Lüfer dedi: İstediğiniz tarafı takabilirsiniz herhangi bir konuda zorluk yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son hali böyle hocam cpu yu sol alta aldım. Ssd kasa fanları ve ışık için olan kaldı hocam. Onları orta kısma mı takmalıyım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 21 Ekim 2024 #14 Snez dedi: Son hali böyle hocam CPU'yu sol alta aldım. SSD kasa fanları ve ışık için olan kaldı hocam. Onları orta kısma mı takmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet kasa bağlantıları için orta girişleri kullanmanız yeterlidir.
Snez dedi: Son hali böyle hocam CPU'yu sol alta aldım. SSD kasa fanları ve ışık için olan kaldı hocam. Onları orta kısma mı takmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet kasa bağlantıları için orta girişleri kullanmanız yeterlidir.
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #15 Anakart ekran kartı cpu tamam bi de bu 3 kablo takılıydı eski psuda. Bunlar için bu kabloyu mu kullanmalıyım? Dosya Ekleri IMG_7643.jpeg 71,8 KB · Görüntüleme: 20 IMG_7647.jpeg 122,6 KB · Görüntüleme: 19 IMG_7642.jpeg 135,9 KB · Görüntüleme: 21 image.jpg 85,1 KB · Görüntüleme: 19
Anakart ekran kartı cpu tamam bi de bu 3 kablo takılıydı eski psuda. Bunlar için bu kabloyu mu kullanmalıyım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 21 Ekim 2024 #16 Snez dedi: Anakart ekran kartı CPU tamam bir de bu 3 kablo takılıydı eski PSU'da. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunlar için orta girişleri kullanmanız gerekiyor.
Snez dedi: Anakart ekran kartı CPU tamam bir de bu 3 kablo takılıydı eski PSU'da. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunlar için orta girişleri kullanmanız gerekiyor.
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #17 Lüfer dedi: Tamamdır bunlar için orta girişleri kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Son resimde attığım psu kablosunu kullanmam gerekiyor değil mi?
Lüfer dedi: Tamamdır bunlar için orta girişleri kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Son resimde attığım psu kablosunu kullanmam gerekiyor değil mi?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 21 Ekim 2024 #18 Snez dedi: Bunlar için bu kabloyu mu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Snez Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #19 Lüfer dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de son olarak şu kaldı bu gerekli mi bir şeye? Dosya Ekleri image.jpg 86,4 KB · Görüntüleme: 24
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 21 Ekim 2024 #20 Snez dedi: Bir de son olarak şu kaldı bu gerekli mi bir şeye? Genişletmek için tıkla... ARGB kablosunu benziyor pek bir önemi yok ama siz bilirsiniz.
Snez dedi: Bir de son olarak şu kaldı bu gerekli mi bir şeye? Genişletmek için tıkla... ARGB kablosunu benziyor pek bir önemi yok ama siz bilirsiniz.