Onimusha
Megapat
Daha fazla
- RAM
- PNY XLR8 Gaming MAKO EPIC-X RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL40 DDR5 Gaming Ram
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbell
Arkadaşlar yeni aldigim sistemin hatalari cilveleri olsun. Beni PC ile hasir nesir olmaya itti. Gamepower 1200W PSU'um vardi. Her yerde aşırı kotu yorumlar vesaire. Imkan buldum kendime ASUS ROG STRIX 1000W soyledim. Lakin nasıl takacagim hakkinda hiçbir fikrim yok. YouTube'da bir suru video var. Birkacini izledim. Lakin biraz uzerine titredigimden ise koyulmadan once bir de forumlarda insanlar neler yapmis birsey ogrenebilir miyim tarzinda bir kesif gorevine cikayim dedim.
Sizlerin kullandigi bir video ya da bir guide var mi? Ben en kotu Gamepower'un kablolarini tek tek analiz edip ASUS ROG'u oyle takacağım dogru mu bilmiyorum ama oyle yapmayi planladim.
Yapmamam gereken seyler ve dikkat etmem gereken seyleri yazarsaniz sevinirim. 2 tane yakaladim YouTube'daki videolarda. Biri PC'yi kapa ve statik bosalt oyle basla ise. Oburu ise yeni gelen PSU'nun kablolarini kullan. Eskileri kullanma.
Sizlerin kullandigi bir video ya da bir guide var mi? Ben en kotu Gamepower'un kablolarini tek tek analiz edip ASUS ROG'u oyle takacağım dogru mu bilmiyorum ama oyle yapmayi planladim.
Yapmamam gereken seyler ve dikkat etmem gereken seyleri yazarsaniz sevinirim. 2 tane yakaladim YouTube'daki videolarda. Biri PC'yi kapa ve statik bosalt oyle basla ise. Oburu ise yeni gelen PSU'nun kablolarini kullan. Eskileri kullanma.
Son düzenleme: