Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi?
Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 28 Ekim 2020 #3 Akım koruması, kısa devre koruması olmayan modeller patlayabilir, hepsi patlayabilir aslında. Artı 0 Eksi
C ceka198 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 28 Ekim 2020 #4 Rx 570 dedi: Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle yanık şeklinde patlıyor ama bomba gibide patlayabilir. Artı 1 Eksi
Rx 570 dedi: Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle yanık şeklinde patlıyor ama bomba gibide patlayabilir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 28 Ekim 2020 #5 Her ihtimal de mevcut. Ancak çoğunlukla yanık kokuları verip minik patlamalar yaparlar. Artı 1 Eksi
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Ekim 2020 #6 Rx 570 dedi: Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, genel olarak çok çok uzun süre kullanımda (Aralıksız 9-10 saat) sonrasında dalgalı bir akım gelmesi durumunda kondansitorler aşırı akıma maruz kalır ve patlar. Artı 0 Eksi
Rx 570 dedi: Hiç yaşamadım fakat merak ediyorum. Bomba gibi patlayabilir mi, yanabilir mi, veya elektrik gittiği an sakin bir şekilde vefat edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, genel olarak çok çok uzun süre kullanımda (Aralıksız 9-10 saat) sonrasında dalgalı bir akım gelmesi durumunda kondansitorler aşırı akıma maruz kalır ve patlar.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #7 Dandik bir PSU ise hem kendini patlatır, hem sistemi yakar. Kaliteli ise anında elektriği keser, belki kendisi patlar ama sistemi korur. Bayağı kapasitör patlayabiliyor, beyaz bir ışık görüyorsunuz. Genelde yanar, patlamaz. Her PSU patlayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi
Dandik bir PSU ise hem kendini patlatır, hem sistemi yakar. Kaliteli ise anında elektriği keser, belki kendisi patlar ama sistemi korur. Bayağı kapasitör patlayabiliyor, beyaz bir ışık görüyorsunuz. Genelde yanar, patlamaz. Her PSU patlayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #8 Bildiğim kadarıyla eskiden PSU lar çok patlıyormuş. Şimdi o vakalar azalmış. Yani hiç bir PSU durduk yere patlamaz. Ama olabilirde. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla eskiden PSU lar çok patlıyormuş. Şimdi o vakalar azalmış. Yani hiç bir PSU durduk yere patlamaz. Ama olabilirde.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 28 Ekim 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Dandik bir PSU ise hem kendini patlatır, hem sistemi yakar. Kaliteli ise anında elektriği keser, belki kendisi patlar ama sistemi korur. Bayağı kapasitör patlayabiliyor, beyaz bir ışık görüyorsunuz. Genelde yanar, patlamaz. Her PSU patlayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O, o beyaz ışık bilgisayardan geliyor değil mi? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Dandik bir PSU ise hem kendini patlatır, hem sistemi yakar. Kaliteli ise anında elektriği keser, belki kendisi patlar ama sistemi korur. Bayağı kapasitör patlayabiliyor, beyaz bir ışık görüyorsunuz. Genelde yanar, patlamaz. Her PSU patlayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O, o beyaz ışık bilgisayardan geliyor değil mi?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 28 Ekim 2020 #10 Egzoz patlar gibi patlar hocam . Artı 0 Eksi