PSU nasıl sökülür?

İlla anakart üzerinden sökmem mi lazım yoksa PSU üstünden kabloları çıkarabilme şansım var mı? PSU'yu üstünde kablo olmadan gönderebilir miyim yani?

Corsair 4000X iCUE kasa ile gelen Corsair 750W.

O şansın olduğunu sanmıyorum anakarttan sökmen lazım kablolarla beraber gönderirsin sonra zaten çok zor değildir geri takması videoları var illaki takarsın geri. Bu PSU ile garantilik ne yaşadın onu anlamadım ama iyi PSU markası.

Hocam PSU'nuzun fotoğrafını atabilme şansınız var mı ya da modeli söyler misiniz?
Corsair 4000x İcue kasa ile gelen 750w PSU

O şansın olduğunu sanmıyorum anakarttan sökmen lazım kablolarla beraber gönderirsin sonra zaten çok zor değildir geri takması videoları var illaki takarsın geri. Bu PSU ile garantilik ne yaşadın onu anlamadım ama iyi PSU markası.
Hocam sistem ilk aldığım gün 1 saat sonra kısa kapanıp açılmadığı için diğer gün geri gönderdim sonra 15 gün sonra problemi düzeltip gönderdiler ama yine ilk geldiği gün 2 kere kapandı ama ondan sonra 3 ay oldu daha hiç kapanmadı yalnız aşırı rahatsız edici bir ses geliyor cw olup olmadığını da tam anlayamadım servis gönder dedi tekrar

Corsair 4000X iCUE kasa ile gelen Corsair 750W.

Screenshot_1.jpg

Hocam kırmızı okla gösterdiğim gibi giriş olan yerler varsa o kabloları sökebilirsiniz. Ama eğer mavi okla gösterdiğim gibiyse sizinki sökemezsiniz. Çoğu PSU da kablo sökme opsiyonu bulunmuyor. Büyük ihtimal sizinki, mavi ile gösterdiğim gibi bütün kablolar oradan çıkıyor.

Sistemin ne tamamı PSU yetmediği durumlarda oluyor o durum.

Corsair 4000X iCUE kasa ile gelen 750W PSU.

Hocam sistem ilk aldığım gün 1 saat sonra kısa kapanıp açılmadığı için diğer gün geri gönderdim sonra 15 gün sonra problemi düzeltip gönderdiler ama yine ilk geldiği gün 2 kere kapandı ama ondan sonra 3 ay oldu daha hiç kapanmadı yalnız aşırı rahatsız edici bir ses geliyor cw olup olmadığını da tam anlayamadım servis gönder dedi tekrar.

Eki Görüntüle 1692774

Hocam kırmızı okla gösterdiğim gibi giriş olan yerler varsa o kabloları sökebilirsiniz. Ama eğer mavi okla gösterdiğim gibiyse sizinki sökemezsiniz. Çoğu PSU da kablo sökme opsiyonu bulunmuyor. Büyük ihtimal sizinki, mavi ile gösterdiğim gibi bütün kablolar oradan çıkıyor.
Yarın eve gittiğimde açıp bakıcam artık şuan evde değilim yarın sabahtan söküp gondericem çok ihtiyaç duyduğum bir zamandı umarım problem düzelir.

Sistemin ne tamamı PSU yetmediği durumlarda oluyor o durum.
Asus Tuf RX 6800
İ5 12400f
Asus Prime b660 plus anakart
16gb ram
1tb m2 ssd Kingston

Yarın eve gittiğimde açıp bakacağım artık şu an evde değilim yarın sabahtan söküp göndereceğim çok ihtiyaç duyduğum bir zamandı umarım problem düzelir.

ASUS TUF RX 6800.
i5 12400F.
ASUS Prime B660 Plus anakart.
16 GB RAM.
1TB M.2 SSD Kingston.

Psun yetersiz kalıyor ekran kartı en az 650 istiyor işlemcinde Turbo moda geçtiğinde 767 watt ı geçmiş oluyor ikisi birlikte. Sistem 250 çekiyor ben de biliyorum ama ben hazır sistemlerin PSU'suna güvenmiyorum ekran kartı 750 istiyorsa 850 alıyorum.

1678135449995.png

1678135455295.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence kablolarla gönderin riske atmayın. Büyük ihtimalle kabloları da isterler zaten.
Haklısınız kabloları göndermek en temizi ama uğraşmamak için dedim eğer PSU üstünde kablo çıkışı varsa direkt oradan çıkarıp göndermek daha kolay olurdu. Neyse garanti olsun kablolarla göndereyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı