Wiexor Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 107 2 Ağustos 2022 #11 Yiğitt35 dedi: Doğru takılmış, High Power'ın eco Bronze serisinden bir PSU gibi duruyor, eğer öyleyse doğru takılmış. Kasa da HP 500b microtower sanırım, ekran kartının fanı da yukarıya bakıyor. Bu tasarımı sadece HP'nin 500b microtower kasalarında gördüm. Genişletmek için tıkla... Kasa HP Pro 3500 kasanın üst tarafında delik yok.
Yiğitt35 dedi: Doğru takılmış, High Power'ın eco Bronze serisinden bir PSU gibi duruyor, eğer öyleyse doğru takılmış. Kasa da HP 500b microtower sanırım, ekran kartının fanı da yukarıya bakıyor. Bu tasarımı sadece HP'nin 500b microtower kasalarında gördüm. Genişletmek için tıkla... Kasa HP Pro 3500 kasanın üst tarafında delik yok.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 2 Ağustos 2022 #12 Wiexor dedi: Kasa HP Pro 3500 kasanın üst tarafında delik yok. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, aynı neslin kasaları bunlar. PSU doğru takılmış.
Wiexor dedi: Kasa HP Pro 3500 kasanın üst tarafında delik yok. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, aynı neslin kasaları bunlar. PSU doğru takılmış.