O Onur922 Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 97 8 Haziran 2020 #1 Merhaba öncelikle bir PC topluyorum özellikler şunlar: Burada listeledim Google E-Tablolar - ücretsiz olarak web üzerinden e-tablolar oluşturun ve mevcut e-tablolarınızı düzenleyin. bu parçalara uygun PSU önerisi yapar mısınız çok fazla bilgilendirici içerik yok internette bir de toplayacağım sistem birbirine uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Merhaba öncelikle bir PC topluyorum özellikler şunlar: Burada listeledim Google E-Tablolar - ücretsiz olarak web üzerinden e-tablolar oluşturun ve mevcut e-tablolarınızı düzenleyin. bu parçalara uygun PSU önerisi yapar mısınız çok fazla bilgilendirici içerik yok internette bir de toplayacağım sistem birbirine uyumlu mudur?
XİOAMİ FANI Centipat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #2 FSP markasının 80+ Bronze 600W modeli var. Sanırım Hyper-K.
O Onur922 Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 97 8 Haziran 2020 #3 XİOAMİ FANI dedi: FSP markasının 80+ Bronze 600W modeli var. Sanırım Hyper-K. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim birde sistem uyumlumudur ? bilen varmı acaba ?
XİOAMİ FANI dedi: FSP markasının 80+ Bronze 600W modeli var. Sanırım Hyper-K. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim birde sistem uyumlumudur ? bilen varmı acaba ?