PSU önerisi

semih4101

Hectopat
Öncelikle kısaca 2 aylık yaşadığım olayı anlatım. PC normal çalışırken oyunlarda reset atmaya başladı ama bilgisayarı zorlayan oyunlar. Garantisi bir ay kalmıştı bende garantiye verdim. İşlemci bozuk dendi 1600X vardı artık satmıyorlar diye 1600 daha kötüsünü aldım dolardan dolayı 200 TL verdim. Sonra anakart uymadı gittim anakart RAM aldım mecbur. PC'yi aldım ve yine reset atıyor yine verdim garantiye. Bu sefer bir şeyler yaptılar geri verdiler yine reset atıyor. Garantide güç kaynağı sorunlu çıkmadı ama benim kanaatimce kesinlikle sorun burada internette baktım reset atma sorunu ya çok ısınırsa ya da PSU yazmışlar. İşlemci reset atan oyunlarda 60 Max ekran kartı 70'i geçmiyor. Şimdi işlemci anakart RAM değişti zaten onlarla ilgili değil PSU mudur sizce sorun yenisini alacağım garantisi bitti zaten sorunsuuz çıkıyor garantide. Bir de ne alim benim markaya baktım internette kötü diyorlar. Markası (Rampage RMP-600-80P 600W 80Plus).sorun PSU ise bana yetecek PSU önerir misiniz? Sorun PSU değilse de ne sizce?

Ben bunu aldım. Daha kullanamadım, ama çok övüldüğüne şahit oldum.

Bütçe? Hem 1600X yerine 1600 verdiler hem de 200 ₺'nizi mi aldılar? Hangi servis bu?

1600 ve 1600X yazılmış.
vatandan aldım değişim dediler 1600x yoktu para iadesi yaptılar 2 yıl geçtiği içinde mecbur para verdim üstüne dolar yüzünden
amd ryzen 5 1600 asus rx570 a320 anakart
Sonradan düzeltildi galiba 1660 gördüğüme eminim .
yok valla 900 e almıştım 1600x i 2 yıl geçti artık yok daha kötüleride pahalanmış iade yaptılar tabi aldığım parayı verdiler ama vatandan bişey almam daha

Hocam öyle bir şey yapmanıza gerek yok. Sizi sağlam kazıklamışlar gibi.
Pardon yanlış anlamışım. Keşke iade yerine değişim zorlasaydınız.

Hocam öyle bir şey yapmanıza gerek yok. Sizi sağlam kazıklamışlar gibi.
valla bilmiyom pek anlamam pc parçalarından işlemciye para verdim anakart aldım ram aldım bozuk olmadığı halde bu vatan hazır sistemlere stok azalsın diye böyle dandik psu felan koyuyormuş yeni psu alcak parada yok şuan soruyomda çok harcama yaptım yeni pc alsam daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…