Ürünlerini kullandım PSU için kullanabileceğim bütçe 500 TL sizin fikirleriniz doğrultusunda bir PSU almak istiyorum benim bulduklarım bu ürünler eğer sizlerinde tavsiyeleriniz varsabilmek isterim.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cougar olan model “alınabilir” gibi duruyor ancak tercih etmenizi önermem. SHP‘ye bakmayın bile. RAM’i 3200 MHz alıp PSU olarak bunu alabilirsiniz. (90 TL aşıyor diye)
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
anladığım kadarıyla XPG PYLON 650W önerilmiş bu kadar kişi öneriyorsa bir bildiği vardır diyerek xpg pylon 650 bu modeli satın alacağım sistem parçalarımı zaten belirttim teşekkürler yorumlarınız için sizce hemen sipariş etmelimiyim yoksa beklemelimiyim
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
anladığım kadarıyla XPG PYLON 650W önerilmiş bu kadar kişi öneriyorsa bir bildiği vardır diyerek xpg pylon 650 bu modeli satın alacağım sistem parçalarımı zaten belirttim teşekkürler yorumlarınız için sizce hemen sipariş etmelimiyim yoksa beklemelimiyim