PSU önerisi

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem aldığım için ani elektrik kesintilerinde bilgisayarıma zarar gelmesini istemiyorum. Sanırım PSU bu işe yarıyormuş. Kısaca bir özet geçerseniz mutlu olurum. Güç kaynağımı bilmiyorum. Kasayı açıp bakamıyorum şu an çünkü küçük bir yerde. Bilgisayarın satın alma fişinde güç kaynağı yazmıyor. Acaba kasanın içinde gelen güç kaynağı mı takılı?

Sistemi nereden aldınız? Linki verir misiniz, ve kasayı açmadan güç kaynağını öğrenemezsiniz.
Güç kaynağı sistemin güç ihtiyacını karşılar ve çok önemli bir parçadır. Tüm sistemi ona emanet ediyorsunuz.

Elektrik kesintilerinde zarar gelme olayı PWR_OK sinyali ile alakalı. Bazı güç kaynaklarında PWR_OK sinyali yanlış ayarlandığından elektrik kesintilerinde parçalara yanlış voltaj gidiyor. Bu olay yüzünden sistem zarar görebiliyor. Bütçenizi söylerseniz arkadaşlar öneri yapacaktır.

Bilgisayarın linki var mı?

Bir de bütçen ve sistem nedir?

Bilgisayarım toplama hocam imzayı referans göstermekten 1 saat ceza yemiştim.

sistem: • anakart: ASUS Prime H310M-K r2.0 • işlemci: Intel i5 9400F 6X Core 2.9GHz turbob. 4.1GHz • ekran kartı: Gf GT730 4 GB • RAM: XPG DDR4 8 GB 2666MHz • SSD: Adata SU630 480GB kasa: Xigmatek poseidon
Bütçem yok hocam şu anlık sormak amaçlı konu açtım ileride alacağım. Siz kaliteli olan bir PSU önerin yeterli.

Sistemi nereden aldınız? Linki verir misiniz, ve kasayı açmadan güç kaynağını öğrenemezsiniz.
Güç kaynağı sistemin güç ihtiyacını karşılar ve çok önemli bir parçadır. Tüm sistemi ona emanet ediyorsunuz.

Hocam sistemi topalama aldım. Hazır sistem değil.

İmzasında var. Sanırım kasa ile gelen bir PSU.

İmzayı referans göstermekden dolayı 1 saat ceza yemiştim. Üstte sistemim yazıyor.

Elektrik kesintilerinde zarar gelme olayı pwr_ok sinyali ile alakalı. Bazı güç kaynaklarında pwr_ok sinyali yanlış ayarlandığından elektrik kesintilerinde parçalara yanlış voltaj gidiyor. Bu olay yüzünden sistem zarar görebiliyor. Bütçenizi söylerseniz arkadaşlar öneri yapacaktır.

Bütçem yok hocam. Bilgisayarım zarar görmesin yeter ileride alacağım. Şu an bilgisayar masamı yenileyeceğim sonra PSU alacağım direk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı