PSU patlaması sebepleri nelerdir?

mgnary

Hectopat
Daha fazla  
Yeni kasa toplamak için Corsair HX750 PSU almıştım.
Bugün kasayı toplayıp bağlantıları yaptıktan sonra çalıştırdığımda ince bir cızırtı sonrası PSU'dan patlama sesi geldi ve evin sigortası attı.
PSU'yu garantiye göndermek işe yarar mı? Kısa devre mi yaptı? Meselenin kaynağı ne? Değişim olur mu?
Aslında çok da araştırmıştım. Üzücü oldu.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sansinizi deneyin fakat akim korumali priz veya ups kullanmadiginiz icin evinize gelen elektrik akimi ile alakali sorun olma olasiligi yuksek, kullanici hatasina girebilir. Kullansaniz bile garantiye girmeyebilir.

Geçmiş olsun öncelikle. Hocam fazla voltaj, düzensiz ve değersiz ara kablo kullanımları, uyumsuz takılmış bileşenler, gereğinden fazla yük. Birçok sebep var yanması için. Büyük ihtimal kullanıcı hatası derler ama siz yine de bir şansınızı deneyin derim.

Sansinizi deneyin fakat akim korumali priz veya ups kullanmadiginiz icin evinize gelen elektrik akimi ile alakali sorun olma olasiligi yuksek, kullanici hatasina girebilir. Kullansaniz bile garantiye girmeyebilir.
elektrik konusunda iyi bi alt yapısı olan bir evde akım korumalı priz ile kullanıyorum.
umarım garanti kapsamına girer. üzücü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…