Bugün yeni bir sistem topladım geçen açtığım konuda sistemimin yetersiz kaldıgını soylediginiz icin aşağıya DxDiag eklentisini bırakacağım. Ekran kartı ve PSU'yu daha degistirmedim, 2 haftaya değiştireceğim ama arkadasım bana o ekran kartını taktıgımda kasamın patlayacagini soyledi saka sandim ama ciddi konusuyor. Sizce patlar mi?
Bugün yeni bir sistem topladım geçen açtığım konuda sistemimin yetersiz kaldıgını soylediginiz icin aşağıya DxDiag eklentisini bırakacağım. Ekran kartı ve PSU'yu daha degistirmedim, 2 haftaya değiştireceğim ama arkadasım bana o ekran kartını taktıgımda kasamın patlayacagini soyledi saka sandim ama ciddi konusuyor. Sizce patlar mi?
Hangi ekran kartını takacaksınız? PSU ani voltaj yükselmeleri vb. gibi durumlar haricinde kolay kolay patlamaz. Güç yetmeyeceği için ekran kartını çalıştırmaz sadece o kadar.
Bunun doğru olmadığına eminim. Zamanında Everest'in 350W güç kaynağı vardı sistemimde. GTA V oynarken yüksek bir sesle patlamıştı. Bayağı korkutucuydu. Bence kalitesiz PSU almayın.
Dizdiğiniz sistemle o PSU'yu aşabilecek bir kullanım yapabileceğinizi sanmıyorum. Bir problem çıkmamalı. Lakin elektrik kaynaklı voltaj artıp azalması durumunda patlayabilir.
İşini garantiye almak ıstıyosan degisebilirsin ama çok uzun süre 250 watt markasiz PSU ile HD 4850 kullandım TDP'si 110 watt senin takacagin kartin TDP'si 75 watt galiba çok sorun olacağını sanmam elimden belki 50ye yakın çöp PSU geçti daha bir tanesinde patlama mevzu görmedim hepsi de 10 yildan daha eskiydi sorun olacağını sanmam ama bilemiyorum demek ki bazi insanlar sorun yaşıyor ki böyle bir muhabbet dönüyor ortada.